Verkoop, verhuur en veiligheidsuitrusting onderhoud

Ventilator

Display:  List Grid

Alle 9 resultaten

 • Brand: STS

  Het responsieve volgelaatsmasker is voorzien van een ventilator waardoor het niet enkel een hoge
  bescherming biedt, maar ook ‘compact, ‘economisch’ en ‘vederlicht’ is.

 • Brand: CleanSpace

  De CleanSpace2™-vermogenseenheid is een luchtzuiverende positieve-druk-respirator aangedreven door batterijen. De CleanSpace2 reageert op de ademhaling en is ontworpen om comfortabele ademhalingsbescherming in de werkplaats te bieden. Toepassingen omvatten: lassen, productie, smelten, constructie, reiniging en onderhoud, en open mijnbouw en verwerkingsbedrijven. De CleanSpac2-respirator kan gebruikt worden met CleanSpace™-halfgelaatmaskers. De vermogenseenheid is compatibel met het volledige scala van standaard CleanSpace™ deeltjes- (P3) en gecombineerde gasfilters (A1P3, ABE1P3) en voorfilters.

 • De CleanSpace™ EX-vermogenseenheid is een intrinsiek veilige luchtzuiverende positieve-druk-respirator aangedreven door batterijen. De CleanSpace EX is geschikt voor gebruik in bepaalde ontvlambare of potentieel explosieve atmosferen met een explosierisico. Geschikt voor deeltjes- en gastoepassingen.
  De respirator kan gebruikt worden met CleanSpace™-halfgelaat- en volgelaatmaskers. De vermogenseenheid is compatibel met het volledige scala van standaard CleanSpace™ deeltjes- (P3) en gecombineerde gasfilters (A1P3, ABE1P3) en voorfilters.
  Het volgelaatmasker is niet goedgekeurd voor intrinsieke veiligheid. Opmerking: Controleer de locatievereisten voor goedkeuringen voor intrinsieke veiligheid.

 • Brand: CleanSpace

  De CleanSpace™ ULTRA-vermogenseenheid is een luchtzuiverende positieve-druk-respirator aangedreven door batterijen met een IP-classificatie van 66.
  De CleanSpace™ ULTRA is geschikt voor decontaminatieprocedures en toepassingen waarbij er veel stof en water aanwezig is. Kan gebruikt worden voor deeltjes- en gastoepassingen.
  De CleanSpace™ ULTRA-respirator kan gebruikt worden met CleanSpace™- halfgelaat- en volgelaatmaskers. De vermogenseenheid is compatibel met het volledige scala van standaard CleanSpace™ deeltjes- (P3) en gecombineerde gasfilters (A1P3, ABE1P3) en voorfilters.

 • Het CleanSpace™-volgelaatmasker is bedoeld voor gebruik met de CleanSpace™ Ultra- en CleanSpace™ EX-aangedreven respiratoren. Geschikt voor zwaar of langdurig werk of blootstelling. Het gelaatmasker heeft een positieve druk met een buitenste visierafsluiting van siliconen en een oraal-nasaal binnenmasker van siliconen voor superieure ademhalingsbescherming.
  Het CleanSpace™-volgelaatmasker is compatibel met de CleanSpace™ Ultra en CleanSpace™ EX-vermogenseenheden; het volledige scala van standaard CleanSpace™ deeltjes- (P3/TM3) en gecombineerde gasfilters (A1P3, ABE1P3) en voorfilters.

 • Brand: Honeywell

  De referentie voor optimale bescherming en een breed gezichtsveld

 • Brand: Honeywell

  De oplossing voor toepassingen in de chemische industrie

 • Brand: Honeywell

  PAPR-kappen en lashelmen

 • Brand: Honeywell

  PAPR-kappen en lashelmen