Verkoop, verhuur en veiligheidsuitrusting onderhoud

Communicatie

Display:  List Grid

Alle 10 resultaten

 • De DP4401-ATEX gecerticeerd biedt een ongeëvenaarde kwaliteit inzake stemmen en gegevens met geïntegreerde GPS met daarbij « best-in-class » klank met inbegrepen Intelligent Audio en personaliseerbare vocale boodschappen. Beschikbaar onder UHF en VHF frequenties is de Ex DP4401 gebruiksvriendelijk en beschikt over een maximum van 32 kanalen, drie programmeerbare toetsen, noodtoets, en functie voor geïsoleerde arbeiders met specificatie IP67.
  > Geleverd met batterij Li-ion 2075 mAH, eenvoudige lader, antenne en gordelclip.

 • Brand: Motorola

  Verkrijgbaar in UHF en VHF, biedt de DP4600 een lezing met 4 regels, het toegankelijk menu via navigatietoetsen, tot 1000 kanalen, vijf programeerbare toetsen, een noodtoets, de norm IP57 voor submersibiliteit en de FM-optie voor intrisieke veiligheid.
  > Geleverd met batterij, eenvoudige lader, antenne en gordelclip.

 • Brand: Motorola

  Motorola draagbaar toestel met geïntegreerde softwarefunctie SOS/Noodroep en verlies van verticaliteit.
  Met GPS Outdoor geolocalisatie en Indoor geolocalisatie.
  Lederen hoes met pivoterende clip, batterij, oorkit, USB-voeding.
  Waarborg : 2 jaar

 • Brand: Motorola

  Volledig passend bij het gamma radio’s MOTOTRBO beschikt het model DP1400 over een uitstekende audio-kwaliteit, een bijzondere dekking, een bijzonder duurzame autonomie en nog meer.
  U kan ook het model DP400 exclusief analogisch uitkiezen en u krijgt heden een uitstekende vocale communicatie met toegang tot digitale duidelijke vocale communicaties als u klaar bent. U hoeft enkel een eenvoudige upgrade software.
  > Geleverd met individuele lader, gordelclip, standaardbatterij NiMH 1400mAH.

 • Brand: Motorola

  MOTOTRBO DP 4400 kan uw onderneming veranderen en interacties tussenb bedienden intelligenter en zekerder maken.
  UHF en VHF beschikbaar is de DP4400 gebruiksvriendelijk en beschikt over 32 kanalen,5 programmeerbare toetsen, een noodtoets, de specificatie IP57 voor submersibiliteit en FM optie van intrisieke veiligheid.
  > Geleverd met antenne, batterij, gordelclip en individuele lader.

 • Brand: Motorola

  Verkrijgbaar in UHF en VHF ; de DP4401 is gebruiksvriendelijk en beschikt over maximum 32 kanalen, GPS-optie, Bluetooth, Vijf programmeerbare toetsen, een noodtoets, de specificatie IP57 voor submersibiliteit en FM-optie van intrisieke veiligheid.
  > Geleverd met antenne, batterij, gordelclip en individuele lader.

 • Brand: Motorola

  Ultieme specificaties, robuust en weerbestendig, de TLKR180 Extreem begeleidt u in al uw avonturen in de moeilijkste leefmilieus.
  De 180 Extreem zender-ontvanger is een toestel zonder vergunning met hoofdzakelijk volgende karakteristieken : LCD scherm, 8 kanalen en tot 10 km draagwijdte, zonder oproepkosten.
  > Geleverd in draagbaar duo-pack met dubbele lader, gordelclips en Nimh batterij.

 • Brand: Motorola

  Ultieme specificities, robust en weerbestendig, het TKKR 180 toestel begeleidt u in al uw avonturen in de moeilijkste leefmilieus.
  De T80 Extreem zender-ontvanger is een toestel zonder vergunning met hoofdzakelijk volgende karakteristieken : LCD scherm, 8 kanalen en tot 10 km draagwijdte zonder oproepkosten.
  > Geleverd met 4 talkie-walkies, 4 headsets, met dubbele lader, 4 batterijen, 4 gordelclips en 4 riemen.

 • Compact en veilig, de Ex-Handy verenigt eenvoud en gebruikscomfort met flexibiliteit om aldus overal bereikbaar te zijn-in het bijzonder in explosieve zones. Voorrang gaat naar stabiliteit en weerstand voortvloeiend uit zijn beroepsconcept. De Ex-Handy 02 is de ideale partner voor alle activiteit in explosieve zones.
  > Geleverd met batterij en Li-ion lader.

 • Brand: Twig

  De eerste PTI-DATI Mobiel met de norm IP67 ATEX
  > Geleverd met lederen hoes en gordelclip, een lader, een batterij, een USB adapter en een handleiding voor snelle in gebruikstelling.