Verkoop, verhuur en veiligheidsuitrusting onderhoud

Lineaire bescherming

Display:  List Grid

Alle 6 resultaten

 • Wij bieden een gamma elastische veiligheidsrails aan die specifiek ontworpen zijn voor industriële doeleinden.
  Bij een impact vangt het toestel de schok op en herneemt zijn oorspronkelijke vorm. Dit verhindert het losrukken en zodanig de schade aan de betonnen tegel met daarbij een beperking van het onderhoud tegenover de klassieke rail.
  Voor een aangepaste oplossing berekenen wij de energie bij impact op basis van de massa en snelheid van het toestel dat eventueel voor een impactering zou kunnen zorgen. Eénmaal deze gegevens gekend zijnde, kunnen wij een aangepaste oplossing bieden rekening houdend met volgende criteria : geometrie van de palen,de materiële bestanddellen, het aantal slagbomen, de afstand tussen de palen, de verankering, enz.

 • Onze elastische vangrails vormen een efficiënte bescherming voor opslagracks, rekken en andere gevoelige plekken.

 • Een schokdempende paal is een beschermingspaal met gekende resultaten die beantwoorden aan de specifieke behoeften van nijverheidsites, productie en op-
  slag in privé en openbare parkings.

  Bij een botsing wordt de energieimpact geleidelijk opgenomen door een elastomeer aan de basis van de paal. Dit kan een misvorming betekenen van 20 graden tegenover de initiale positie hetgeen de impact verzacht. Na de schok neemt hij zijn initiale positie terug klaar voor verdere impacts.

 • Doelverbinding absorbtiemodules uit elastomeer. Voor- en achterkant zijn niet strakverbonden.
  Geen kaaitrillingen.

 • Deze oplossingen gelden vooral voor bijzonder gevoelige plekken waar de verkeersstromen direct in contact komen met potentiële risicozones. Dit geldt voor reservoirs, elektrische energiebedrijven of zoals hier afgebeeld een koeltoestel.

 • Om voetgangers toe te laten in alle veiligheid door te lopen in de buurt van voertuigverkeer stellen wij oplossingen voor inzake verschillende impact energieën. Hiernaast een in het geel geschilderde oplossing voor een betere zichtbaarheid met leuning en lage slagboom voor een bescherming tegen vorkstoten.